Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ferob

    őstag

    Valaki kihasználja a telefonján az USB OTG adta lehetőségeket, pl. pendrive-val?

    Ugyanis olyan problémám van, hogy bármilyen USB tároló csatlakoztatásakor, a telefon létrehozza a következő mappastruktúrát:

    /storage/usb/Android/data/com.htc.album/.thumbnails/

    Majd ezen belül létrehoz több, a belső memóriában megtalálható, ugyanilyen útvonalú, bélyegképeket tartalmazó mappák másolatát, de üresen.
    Így ezek miatt folyamatosan használatban van a pendrive, ezért mikor a leválasztásra nyomok a beállításokban, akkor bár kiírja, hogy a telefon le fogja választani, bár ez soha nem történik meg, csak a leválasztás gomb lesz inaktív, de csak míg újra be nem lépek ebbe a menüpontba.

    A fent említett könyvtárakat hiába törlöm, mert a telefon újraindításkor mindig ismét létrehozza azokat.
    Ha a telefon nem volt újraindítva, mióta már használtam vele a pendrive-ot és már fizikailag eltávolítottam azt, akkor ha újra csatlakoztatom, egy fájl sem látszik róla mindaddig, míg újra nem indítom a telefont.

    Megnéztem két másik típusú HTC telefonnal, de azok nem hozzák létre ezeket a mappákat és minden gond nélkül le is tudják választani a pendrive-ot.
    Kipróbáltam, hogy törlöm a Galéria gyorsítótárát és azt is, hogy leszedem a telefonról az összes rajta tárolt képet, de hiába.

    Így ha bárkinek van ötlete a probléma megoldására, akkor azt szívesen veszem.

    Érdekességképp megemlítem, hogy az alábbi microUSB-s microSD kártyaolvasót próbálnám használni a telefonnal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák