Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kirkri

    addikt

    válasz sapi91 #33519 üzenetére

    A két csatlakozó közül melyik?

    A 3:43-nál lévő csati rányomós és nem az alaplap része, de az nem az LCD kábele, hanem az alsó gombvilágításé, illetve a hátsó hangszóróé.
    A 3:50-nél lévő csatalakozó az alaplapon van, az az LCD kábel csatlakozója. Ha ott "sikerült" kitörnöd a helyéről a fehér fixálót (előfordul, hogy nem törik el, csak kigrik a helyéről), akkor az szívás. Olyan aljzatot nem fogsz találni, de ha sikerülne is, akkor nehehezen fogsz találni olyan embert, aki visszaforrassza neked a panelra (ha találnál valakit add meg a számát kérlek) . Egyébként ez a fehér "szempilla" csak fixálja a kábelt az aljzatban, ennek hiányában még működhet az LCD, ha szerencséd van. (Kábelt benyomod a nyílásba, majd ragasztószalaggal leragasztod a panelhez a csatlakozón kívüli részt).

    A videón elég szerencsétlen módon csatlakoztatja le az LCD-t, így könnyű eltörni azt a fixáló fület. Én a panelt ki szoktam borítani a másik irányba, így kényelmesen hozzáférni a csatlakozóhoz.

    (#33520) Steve1207: Nyitott bootloader-el előfordul, hogy megjavítják a telefonokat, de beázottat soha. :( Nem érdemes beadni.

    [ Szerkesztve ]

    21 éve a Prohardveren! ™

Új hozzászólás Aktív témák