Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz xxman #34014 üzenetére

    Hangban lehet csalódnál, de annyira nem vészes, szerintem utazáshoz azért bőven megteszi. Mókolt audió cuccal elég korrekt azért vagy másik zenelejátszóval, ahol eq-ban belövöd a dolgokat. A telefon hangszórója halkabb, mint az átlag, eltömődnek a kis lukak érdemes takarítani :)
    Kamera részemről korrekt, manapság is elég jónak mondható véleményem szerint. Előlapi átlagos, semmi extra (nem fedett az előlapi, ezért gyakran porosodik és ez eléggé rontja a képet).
    Üzemidő 3 óra kijelzőidővel számolj, azon kívül elég sokáig ellehet vele lenni, ha letiltod a gyári hülyeségeket. Visszavett fényerővel akár jó 4 óra is elérhető a gyári rendszerrel. Szerintem még mindig a legszebb kijelző a mai mezőnyben is!
    Összességében a Sense elég funkciógazdag alapból is. A smoothság nekem nagyon határeset, mert azért döcög, de nagyon allergiás vagyok az ilyesmire. iphone után szerintem rosszabb, de mivel többet ad a rendszer együtt lehet vele élni.
    FB pl döcög görgetésnél, de most hogy lesz új változat gyorsulgat mindig (új UI meg minden fityfene). A BlinkFeed is jó cucc.

    Hirtelen ennyi, ad annyi pluszt, hogy érdemes legyen váltani bőven. Próbáltam nagyon rossz szemszögből bemutatni :)

    .

Új hozzászólás Aktív témák