Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cilindrik

    aktív tag

    Sziasztok

    Kis szakértői segítséget kérnék.
    Tegnap kissé maga alá csinált a HOX-om.
    Első "köhhintés" videó nézés közben volt mikor is szellemképessé vált a kijelző nagyobb betők sávos kijelző stb. Az elforgatás érintés működött, tehát gombnyomvatartás nélkül tudtam újraindítani. Utána látszólag rendben volt, majd később (pár óra múlva) fel akartam éleszteni a kijelzőt de semmi. Kapacitív gombok világítottak, lcd háttérvilágítás gondolom ment mivel alulról a gombok felől világított valami de a kép fekete volt. Hosszan nyomvatartva újraindult de semmi változás (kapacitív gombok villogtak rendesen meg berregett)
    Reggel az ébresztő simán elindult és a kép is megjavult. OK megnyugodta. Egyszer csak csörög a telefon, kép nincs de az érintő működik, felveszem beszélek. Pár újraindítás után megint ment a kijelző.
    Jelenleg olyanokat produkál hogy bekapcsra semmi kejelző illetve csak gombok világítanak. Ha felhívom magam fel tudom venni hallom is magam, ezután legtöbbször a kijelző is visszajön.
    Először szoftveres hibára gondoltam (nyitott bootloader revolutionary rom) de már recoveryben is csinálta egyszer egy pillanatra a szellemképet.

    Vélemények?
    Van rá esély hogy gariban javítsák, elvileg van még rá csak hát nyitott a teló.

    köszi

Új hozzászólás Aktív témák