Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prompt

    tag

    Sziasztok!

    Nemreg feltettem a One X-emre az ARHD 33.1-et, mert kicsit lassunak ereztem a gyari ROM-ot, meg volt nehany furcsasag amire kivancsi voltam, hogy egy uj ROM megoldja-e.

    Hat a furcsasagok maradtak (mar kerdeztem korabban, de nem kaptam valaszt, hogy mas is tapasztalja-e), viszont a nagyobb bajom, hogy a telefon baromi gyorsan lemerul most, ha a Wifi-t bekapcsolva hagyom.

    Ma pl. nem ebresztett a telo mert annyira lemerult, hogy ki is kapcsolt reggelre. Mikor lefekudtem meg kb. 60%-on volt, reggel 6 korul meg lemerult teljesen: Akkuhasznalat

    A telefonon ki van kapcsolva minden automatikus feltoltes, tehat pl. Google Drive, Facebook, ugyhogy nem tolget fel kepeket (a Dropboxban be van kapcsolva, de az folyamatosan szinkronban van, ugyhogy az nem okozhatja ezt). A telefonon be van allitva az energiatakarekos mod, a Wi-Fi optimalizalas, a Wi-Fi alvo modban tartasa, nincs bekapcsolva a Legjobb Wi-Fi teljesitmeny, szoval minden arra van optimalizalva, hogy minel kevesebbet fogyasszon a telo, foleg alvo allapotban. Az akkuhasznalatbol megis az latszik, hogy a wifi folyamatosan aktiv, de nem tudom mitol. A masik (ami az egyik furcsasag egyebkent amit nem oldott meg az uj ROM), hogy latszik az akkuhasznalaton hogy be van kapcsolva a GPS, pedig en kikapcsolom, de hiaba, mert bekapcsolva marad. Endomondo hasznalata utan csinalja amugy ezt, de nem hiszem, hogy ahhoz barmi koze van.

    Valakinek otlet, hogy mi okozhatja? Tegyek fel masik ROM-ot? :)

    Amugy a telo, ha figyelek ra, hogy kikapcsoljam a Wi-Fi-t mindig, elmegy 2 napig, szoval ennyire azert nem rossz az akksi :)

Új hozzászólás Aktív témák