Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beri78

    őstag

    Sziasztok!

    Pénteken csatlakoztam a tulajok társaságába, és gondoltam leírom az első észrevételeket, hátha valakinek segít.

    Samsung Galaxy S3-ról jöttem, és sokat vacilláltam mi legyen a következő, mert az S3 ~2,5 évig nagyon hűséges és strapabíró társ volt. Sokáig vártam, hogy mit hoz az S6 és a HTC, de nem győzött meg, és így maradtam a G3 mellett. Az első 3 nap után azt mondom - megérte :K

    Fehér színű a készülék (csak ilyen volt a Telenornál) , de mivel páran már írtátok, hogy ez nem az a koszolódós fajta, így meg mertem venni. Az összeszerelés hibátlan, nekem nem recseg a telefon (mondjuk nem is nyomtam nagy erővel sehol) , nincsenek illesztési hibák. Szép ez a fehér hátlap amúgy, így tokot nem is fogok rá venni, csak kap egy bumper-t - ami remélem elég lesz a védelemhez. A gyári kinyitós tokban nem gondolkozok, mert nekem macerás lenne a használata.

    Már lollipop volt rajta, mikor kivettem a dobozból. Pedig készültem a rendszerfrissítésekre már. (szeretem a gyári dolgokat, így nem fogok root-olni, más verziókat feltelepíteni...) Az LG rendszere szép és jó, letisztult, nincsen benne semmi számomra nem tetsző dolog.

    A szokásos alkalmazásaim (~50 app) feltelepítése után kezdtem el használni. Hát csak áradozni tudok még róla. Gyors, nincs akadás, játékok is szépen mennek. Az Samsungnál tapasztalható telefonkönyv megnyitás-belassulás nincs jelen - ami nekem óriási élmény :DD Böngészésnél nem tölti be újra az oldalakat...és még sok S3 hibát sorolhatnék, ami itt nincs:)

    A plusz szolgáltatások jópofák, de gondolom még pár napig tart a varázslat ezekkel kapcsolatban (jegyzetelés a képernyőre, lépésszámláló, dual window...)

    A kijelző hibátlan. Valószínű a full hd is elég lett volna bele, de ez sem rossz ;) Persze emiatt kér is enni rendesen. Nekem eddig sűrű nyomkodás mellett 2,5 - 3 óra kijelző időt sikerült összehoznom, de gondolom még az akksi formázódik valamennyit.

    Méret szempontjából nem sokkal nagyobb az S3-nál, de ez a nagy kijelző....WOAH! :Y Én egy kézzel is tudom használni.

    A hang minősége jó, szépen és tisztán hallottam a beszélgető partneremet eddig minden esetben. (~1 óra beszélgetés volt eddig)

    A kopogtatós feloldás is tetszik, nem érzem az újlenyomat olvasó hiányát, mivel lehet itt is egyéni feloldást beállítani, illetve vendégfelhasználót, ha a gyereknek nem akarok teljes hozzáférést adni az alkalmazásaimhoz, fileokhoz(ez még tesztelés alatt van).

    A hátoldali gombokat egy nap alatt meg lehet szokni, és a gyorsbillentyűk is jól működnek itt.

    A wifi elég jó. Nagyobb távolságba lát, mint az S3 tette. A távirányító funkció működik rendesen.

    Szóval (elfogultan, 3 nap használat után) azt merem mondani, hogy ez egy nagyon jó "kis" telefon. Csak remélni tudom, hogy a szokásos 2-2,5 éves csereperiódusomat kibírja :D

    "...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."

Új hozzászólás Aktív témák