Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti05

    őstag

    válasz Beri78 #19714 üzenetére

    Nem tudok róla, de persze semmi sem kizárt.
    Rendeltem hozzá egy kamerát, ha kicserélem és működik, akkor örülök, ha nem, akkor fogok szervizhez fordulni. Legalábbis azt hiszem :)

    samu100: Nekem is olyan típusú készülékem van, mint neked, vagy mint itt -általában- bárkinek. A több sebből vérzéssel nem tudok egyetérteni, a kamerája szinte biztos, hogy hardveresen hibás és indításkor a Warning felirat fogad, ami könnyen lehet, hogy a függetlenítés eredménye, de semmilyen következménye sincs. Ezen kívül egy teljes értékű G3-mal van, amivel ugyan meg vagyok elégedve, de többet vártam.
    Ahogy olvasgattam róla, a cikkekben általában azt írják a Lolli megjelenése óta, hogy sokat javult a folyamatosság, de azért nem tökéletes. Ebből kifolyólag azt hiszem, nem csak az én véleményem, hogy hagy még maga után kívánnivalót. Talán az 5.1 még jobban sikerül :)
    Abban teljesen igazad van, hogy a játék sajátossága lehet, hogy kiakasztja a kicsikét. Hát mondjuk, "kicsikét", ugye :D Azt azért még kipróbálnám, hogy másik ilyen "üzengetős" játék esetében hogy alakul ugyanez.

    -FreaK- mondandójában is lehet valami. Nem vagyok egy kifejezetten szerencsésnek mondható ember, megeshet, hogy egy gyengén modellt fogtam ki :)

    A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

Új hozzászólás Aktív témák