Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Egy jó tanács!

    A másodkézből hallott, nem kipróbált, kétes kimenetelű módszereket óvatosan ajánljunk! Megdöbbentő, hogy egyesek szerint rendben van valamilyen kristályos pasztával szétdörgölni a kamera frontlencséjét, ami nem csak a becsillanások és szennyeződések ellen felhordott rétegeg szedheti le, de kárt tehet magában az üvegben is.

    Ez épp akkora hülyeség, mint amikor Xbox 360-at akartak egyesek forró törölközőbe csavarva javítani. De ennyi erővel az autókon esett karcokat is egy maréknyi homok hozzádörzsölésével kellene javítani.

    Minden esetben meg kell nézni, hogy a kész fotókon mennyire zavaróak. Aki sokat fotóz éjszaka lámpákat az biztosan bosszankodik, de a többség nappal fotóz, azokon meg ritkán lehet látni. Csak azért mert egyeseket zavarnak azok a karcok, még nem érdemes neten terjedő hülyeségek alapján házilag tákolni. Ez ilyen műfaj, minden telefonon előbb vagy utóbb megjelennek, mert nincs védőkupak.

    Több kárt okozhat, mint hasznot. Lehet a karcok nappali fotókon észrevétlenek maradnak, de ha lekaparod a védőbevonatot, az rögtön hazavágja a nappali fotókat is.

Új hozzászólás Aktív témák