Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zombinyul

    addikt

    válasz htc07 #17462 üzenetére

    Nekem volt asszony évek óta T-s volt, mindig én fizettem a számláit. Volt hogy aktiváltatott egyszeri plusz adatforgalmat, amit háromszor (!!!) csaptak hozzá a számlájához. Számtalanszor túlszámlázták, többet fizettettek volna ki mint kellett volna, az internete meg olyan gyorsan fogyott hogy elképesztő. Személyes ügyintézés kritikán aluli, ha felhívom az ügyfélszolgálatot 6 óra hossza mire élő ember van a vonal túlfelén. Meg nem becsülik az előfizetőt, nem járt neki magas kategóriás előfizetés mellé semmilyen formába kedvezmény. Soroljam még? 1 nap számlabefizetési késésért már plusz költség, stb. Egy ilyen cég ne tolja bele pofátlanul a sz*rságait a telefonomba. És nem a csengőhang állítás miatt...

    Ellenben a Telenor, fél éves olcsó előfizetés mellé gombokért adott tabletot sok internettel, ha késve fizetem a számlám (volt hogy 2 hetet késtem, mert nyaraltunk) nem történik semmi, rugalmasak, megbecsülve érzem magam, az ügyintézéseim pedig vajsimák (személyesen is, online is, telefonon is). Velük maximálisan elégedett vagyok. Az ő sz*rságaik mégsem lepik el a telefont egy SIM kártyával (már attól is rosszul vagyok a T-nél, hogy egy T-s telefont televernek mindennel, de az még lenyelhető. De egy függetlenül a legkevésbé sem). De ez már nagyon off.

    Most végülis ez a 20d is hivatalos, meg ugyanúgy jön OTA frissítés ha lesz, ugye? Gondolom ebbe nincs semmi "törvényellenes".

    Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB

Új hozzászólás Aktív témák