Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manoka

    csendes tag

    sziasztok

    nekem olyan kerdesem lenne, hogy mi tortenhetett a hon szeretett lg g5el... :(

    konyhan dolgozok, a telefon a zsebemben h szamolja a lepeseimet... annyit tudni kell h feszulos meleg ruha, tehat meleg helyen van napi 8orat a telefon, de nem egetoen meleg...
    tegnap este amikor vegeztem, elovettem, probaltam feloldani ujjlenyomattal, elkezdett villogni a kijelzo es semmire nem reagalt percekig, mielott viszont sirva fakadhattam volna, helyreallt minden. gondolkoztam rajta, hogy majd utana nezek, de aztan el is felejtettem.
    ma bementem dolgozni, 2 orat tartozkodtam a konyhan, amiutan szunetre tudtam menni. elovettem a telefont, ugyanugy villogott a kep, nem ismerte fel az ujjlenyomatot, de most kiirta, hogy oldjam fel mintaval, vagy inditsam ujra a telefont,... ujrainditottam, bekapcsolt, majd visszamentem dolgozni.
    3oraval ezutan amikor ujra kitudtam menni, a telefon 68%rol 8%ra merult, csak az udvozlokepernyot toltotte be, akksi kihuzas utan, ha be is toltott azonnal elkezdett villogni, es semmire nem reagalt. most ertem haza, felraktam toltore. felek odamenni megnezni.
    nagyon laikus vagyok, de annyit tudok h engem utalnak az elektronikai eszkozok...
    csak egy par ami inkabb ongyilkos lett mint h velem legyen:
    hp laptop, samsung s4, iphone 4s, sony z2, sony z4, sonyz3
    egyszeruen nem tudom mi tortenhetett :(
    lehet h tulmelegedett?
    neten utana olvastam mas lg-nel tapasztaltak a kijelzo villogast de ott talan valami paypall-os app miatt, nekem az nincs. nem telepitettem semmit, az elmult ket hetben. a legfrissebb szoftver van rajta, bar teny amiota ez lefrissult egy kicsit lassabbnak es akadozobbnak erzem a telefont...
    segitsetek legyszives, nagyon szeretem ezt a telefont, es meg csak fel eves...
    ha nincs otlet es tovabb csinalja, akkor visszaviszem, fizetem ra a biztositast, de hatha valakinek van otlete... :(

Új hozzászólás Aktív témák