Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gidion90

    tag

    válasz Aryon87 #1800 üzenetére

    Sziasztok! Nagyon gondolkodom rajta, hog yveszek egy ilyen telefont, de nagyon határozatlan vagyok! S7 edge, Motorola Z play játszik még a versenyben! Egyik félelmem a kijelző, MMban valami gagyi szürke háttér van beállítva és nem lehet mást megnézni rajta mert kód védi (alkalmazottak nem tudják a kódot). Szóval nekem anno volt sony z3mam IPS panel, elég negatív élmények, mert elég szürkés fakóak voltak a képek rajta, most lumia 1020at nyűvök átmenőnek, de az amoled panel nagyon tetszik, ami kérdésem lenne, hogy

    -IPS panel mennyire vibráló színekkel játszik az lg-ben? vannak olyan szépek a színek, mint s7nél? Feketéje kicsit szürkésebb?
    -Always on kijelzőkor, sötétben az egész panel szürkésen világít? Mivel a feketét nem tudja kikapcsolni? Tehát van olyan összefüggő feketeség, hogy nem látjuk feltétlenül, hogy hol végződik a kijelzőő és hol a keret, mert egybeolvad a feketeség? :)
    -Melegedés mennyire jellemző? Mivel olvastam, hogy a snapi hajlamos rá (lumián érzem is, volt, hogy jégaku között töltöttem nyáronm hogy vegye a töltést :D :D :D ) Exynosról meg hallottam,h og yjól optimalizált és nem hajlamos a melegedésre.
    -tok nélkül kopik a műanyag festék a hátoldaláról, ilyen koszos hatásúan?
    -kijelzővédóliánál szerintetek ami teljesen ívelt a teljes kijelzőn, az jól tapad? van valakinek tapasztalata?
    -DAC ide oda, ha van egy jó minőségű BT fejhallgatóm, zajszűrős minden, akkor samu vagy ez ami szebben tisztábban fogja lejátszani? Olvastam valami UHQ funkciót samunál, ami feljavítja a hangokat.
    Külsőre am mindkettő, mindhárom tetszik, egyedül a motonál a kamera ami veszélyes, samunál az ár, meg, hogy mindenkinél ilyet látok egyetemen.
    -MMben megnyomogattam az állítólagos vékon yüveget, tényleg invertálódtak a színek nyomásra, samunál meg nem tapasztaltam ilyet. Lumiámon sem...

    Előre köszönöm! :R :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák