Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    veterán

    LOGOUT blog

    A kijelzős témához.

    Én vettem észre ezt a problémát és nagyjából így néz ki: [link] [link] illetve még a telefon bal oldalánál is hasonló, arról nem csináltam képet. (egyébként a képen lightosnak tűnik, élőben nagyobb volt a rés, csak nem tudtam úgy lefotózni)

    Mivel ugye gyárilag nem így néz ki (még a kínai telefonok sem), ezért szerintem hiba és vissza is vittem. A telenorban, először azt mondták, hogy ez nem hiba biztosan a nyomkodástól válik el (LoL ugye azért beb@szna ha egy 1xxk-s teló szétperegne, mert nyomkodja az ember...), kibontottak egy másik telót, megnéztük, annak hibátlan volt a kijelzője, tehát nem volt elválva. Erre azt mondták, hogy ők nem cserélik, majd elküldik az LG-hez és ők eldöntik, hogy mi legyen (bár szerintük ne számítsak semmire).

    Az, hogy a telenor/lg mit mond majd rá, úgy igazából nem érdekel, mert sehol nem látom a telefon leírásai között, hogy ez valami extra tulajdonsága lenne, hogy el tud válni a kijelző a védő felülettől. (innentől kezdve ez hibának minősül.)

    Tehát ha visszahozzák így, akkor nem veszem át, hanem megy újból vissza....viszonylag türelmes vagyok, illetve rá is érek, tehát elküldözgetjük majd egy ideig, közben természetesen bele veszünk a küldözgetésbe más hatóságokat is...

    Na de ne szaladjunk ennyire előre, majd ha visszajön a teló meglátjuk. Majd természetesen beírom ide, hogy mik is a fejlemények. :R

    Rotate a telenorban is ez volt az első kérdés, hogy hogyan vettem észre és miért úgy nézegetem....a válasz: CSAK. Illetve más telefonnak hidd el nem olyan, illetve majd milyen jó lesz amikor el akarom adni x idő múlva, pl: 70k körül adogatják majd, az enyémen észreveszik, hogy el van válva a kijelző és azt mondják csak 50-et adnak érte, akkor hiába érvelek azzal, hogy de ez így jó....nem fog senkit érdekelni.

    [ Szerkesztve ]

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák