Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tome.jr

    addikt

    válasz KonzolKartel #1474 üzenetére

    Köszönöm az infókat :R

    A böngészést még nem tudtam kipróbálni rajta, majd csak ma délután. Nekem nagyon gyorsnak tűnik a készülék, egyedül a zenelejátszó elforgatásakor gondolkozik egy kicsit, de ezt leszámítva minden megy pöccre. Kicsit féltem tőle mivel láttam pár videót amin eléggé akadozva lehetett navigálni rajta, de úgy voltam vele később úgyis javítani fognak ezen az esetleges hibán. Na ilyen akadozást én egyszer sem észleltem, minden nagyon szépen fut.

    Sokat filóztam amúgy milyen teló legyen, még képbe került a HTC DHD és az SGS, de mivel mindkettőnek voltak számomra hiányosságai ezért végül az LG mellett döntöttem. Nem bántam meg. A kijelzője szerintem gyönyörű. Lehet hogy nem egy SAMOLED, de nincs gondom se az élességgel se a színekkel, sem pedig a betekintési szögekkel.

    Bár lehet hülyén hangzik, de egy olyan érv is az LG mellett szólt, hogy a csatlakozók és a gombok tökéletes helyen vannak rajta :)

    Szerk: Tud valaki mondani boltot ahol lehet a készülékhez venni tokot? Amit mutattak hozzá Pierre Cardin-t abból kilógott egy kicsit. Más tok is szóba jöhetne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák