Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tome.jr

    addikt

    Korábban említett mp4 lejátszási problémám nem oldódott meg sem rockplayer-rel sem moboplayer-rel (nem támogatott file formátum). A vplayer úgy játsza le az mp4-et hogy a hang az folyamattos viszont a kép az csak akadozva követi, nincs szinkronban a kettő. Kb 1-2 fps sebességű a videólejátszás.

    Más: Mivel ez az első androidos telóm, sőt az első okostelóm, így nem igazán vagyok tisztában a komolyabb szoftveres mókolással. Az alábbiak érdekelnének:

    - ROM update-et hogyan kell csinálni/visszacsinálni?
    - Amit a beállítások/telefonról/szoftverfissítések/szoftverfrissítés keresése menüpont alatt találok az mit frissít? Próbáltam így frissíteni a rendszert de valami olyasmit írt ki, hogy nem tud kapcsolódni.
    - Úgy tudom a kernel frissítéssel lehetne húzni a procit, nálam a 2.6.32.9 van fenn. Érdemes hozzányúlni, ha igen akkor hogyan kell csinálni?

    Ami miatt gondolkodom ezeken a dolgokon az az hogy nekem is voltak akadozások a működésben amikor egyszerre 3-4 dolgot töltöttem és telepítettem, bár lehet ilyenkor ez természetes. A másik meg az hogy azért szeretnék kicsit beleugrani a mélyvízbe és és megnézni milyen lehetőségek vannak a telóban.

    A Quadrant alatt nekem teljes gyári beállítással 2304 pontot adott.

Új hozzászólás Aktív témák