Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eddie141

    senior tag

    válasz b3Ro #18011 üzenetére

    Szia!
    Nekem is ugyanez volt amikor megérkezett a telefon. Nem kicsit volt bosszantó, de ez az update megoldja :)
    Tehát, hogy rákeresve a fórumban meglegyen, és ne kelljen máskor is megosztani:
    Nem indul a kamera, a fénykép rögzítés megfelelően működik, de a videó felvétel nem akar menni. A videó felvételt elindítva fekete a képernyő, és kifagy, illetve nem készíti el a videót.
    Erre ez a megoldás:
    Kamera Update
    Letöltöd ezt a ZIP-et, és clockworkmod-ból feltelepíted. Nekem most minden gond nélkül üzemel minden rom és kernel alatt a felvétel. Én is FullHD camera modot használok. Próbáltam a 20Mbit-es verziót is, de mivel sok különbséget nem láttam, átálltam a medium-ra (12Mbit+hang) Szerintem ezzel már nem csak kielégítő a felvételek minősége :)
    Remélem neked is megoldja a gondod.

    u.i.: Forrásom: Dusee küldte, aki személyesen WAJKUI-től kapta! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGET! Remélem nem gond, hogy megosztottam itt, de ha igen, akkor megkérek egy modit, hogy törölje a hsz-t.

    Egyébként most CM 7.2-őt használok, vadonka 32m-es kernelével 1,1ghz max cpu frekivel, és 1 nap 3 órája megy a telefon, és 79%-on van még az akksi. Nem használtam sokat, csak játszottam rajta fél órát (Real Racing 2) illetve telefonáltam vele 15 percet, meg néha 2g-n mobilneten e-mail írás. Ez azért nagyon nem rossz! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák