Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bíírka

    csendes tag

    Üdv mindenkinek!

    Sikerült frissíteni V20q- ra a GPS és az USB lecsatlakoztatás eltűnése hibák tényleg ki lettek javítva.

    Az érdekes az, hogy nekem csak a telefonos frissítés ment. Az LG updater mindíg azt írta, hogy nincs frissítés, annak ellenére, hogy a támogatott típusok között a Hungary és Pannon készülékekhez már napok óta V20q volt a legfrissebb. Igazándiból valami el lehetett kefélve, mert a telefon infót is csak részlegesen tudta kiolvasni az alkalmazás.

    Sajnos beficcent egy Smart Flash- es kör is mivel cwm recovery image volt a telón amit én azt hittem megfelelő stock image- re állítottam vissza, aztán mikor frissítés után megállt a boot az lg logo- nál, rájöttem, hogy rosszul hittem:)
    Nekem ez jó tanulság arra, hogy feleslegesen nem kell buzerálni a telefont. Mivel egyáltalán nem tervezem nem gyári rom használatát (ahogy látom mindig van valami szívás vele), teljesen felesleges volt cwm- et meg Rom managert használni/telepíteni. Backupolni szépen lehet nélkülük is, ha meg nagy a gáz, ott van a Smart Flash és az NVflash.

    Nekem a hozzászólás elején említett két hibán kívül már a V20l is teljesen jó volt. Az akku 2 -3 napot simán bír, sebességgel soha sem volt gondom, és újraindítgatni sem kell memória elfogyása, vagy wifi megkukulása miatt ami a 10- es romokkal még előfordult.

    Üdv,

    B

    tiszetelt

Új hozzászólás Aktív témák