Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz banuszzs79 #34010 üzenetére

    Idézek:
    amit tiltunk fórumunkban:
    - minden olyan beavatkozást, mely hátrányosan változtatja meg a fórum megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát.
    -> esetedben pipálva, még csak off-ba se teszed a hülyeségedet.
    - a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólásokat (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot). -> gondolom, nem igényel kommentárt.
    - minden olyan hozzászólást, amely faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért. -> Ricardo származására utalgattál...
    - minden olyan hozzászólást, amely "flame"-nek minősül. Ide értve az erőteljes érzelmi töltettel ellátott, személyeskedő, felesleges indulatokat gerjesztő, öncélú, a másik fél lejáratására és a közösség rombolására alkalmas, észérveket nélkülöző, provokáló hozzászólásokat. -> pipálva...bár, néhány hsz-ed után ebbe már mi is belementünk.

    Jótanácsok, további szabályok:
    ha hozzászólsz:
    - figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra. Sokkal nagyobb valószínűséggel kapsz választ egy összefogott, érthetően tagolt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra.
    - ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.

    "Csak" ennyi dolog miatt lehetne figyelmeztetni...végül is csak a házirend fele. Szarni bele, szólj be a moderátoroknak is még párszor ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák