Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pistiboy88

    aktív tag

    Na, én is itt vagyok. Nekem még mindig a v28e van feltéve. Ez, de semmi bajom vele. Megvan a gyári rom-os restart nélküli rekordom is! Egy 330 óra ennél a telefonnál eddig elképzelhetetlen volt. Most itt virít előttem, s a sebesség ugyan az még mindig, mint restart után. Semmit nem lassult, a hanggal sincs semmi bajom.
    Nem bánnám, már ha jönne a végleges, hogy kicsit gyorsabb legyen, de ez sem zavaró.
    De egy kis érdekesség. Mikor v20-as romot használtam, s 3-4 naponta nem indítottam újra, annyira belassult, hogy újra kellett indítani, játékok akadoztak... Na, de ezzel ellentétben a v28e nálam nem igényel restartot, játékok nem akadoznak, WiFi-re mindig csatlakozik. Nem dobálja el. Mobilnet folyamatosan be van kapcsolva, hol GPRS, hol EDGE, 3G, HSDPA, mivel elég sokat utazok. A hálózatváltást a 2-ik generációnál nem venni észre, értem itt a GPRS és EDGE közöttit, a második és harmadik generációs közti váltás (E->3G) egy picit lassabb, olyan fél, háromnegyed másodperc (500-750ms) ami jónak mondható. Innentől kezdve 3G->HSDPA megint észrevehetetlen.
    Ez a két hét nekem elég kemény tesztidőszak volt, de ilyen stabil rendszerrel még nem találkoztam a telefonra, s mindemellett, minden működik, mire nekem szükségem van! :)

    Ennyi használat után kimerem jelenteni, hogy végre megbízható a telefonom, s bárkinek ajánlom a V28e-t. Igaz a G-t nem próbáltam, nem tudom, hogy milyen, de nem is fogom, mert ezzel is elégedett vagyok.

    Igen, tudom, hogy már többször írtam róla az elmúlt két hétben aktuális tapasztalatokat, de most éreztem, hogy megint itt az ideje, mert ez hihetetlen... 330 óra ennél a telefonnál... :-) Na, megyek tolok egy kis NFS MW-t. :-)

    Jók legyetek! :)

Új hozzászólás Aktív témák