Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cjvt3o

    aktív tag

    válasz kori18t #4140 üzenetére

    Én még hardveres problémával nem találkoztam az eszköz kapcsán.

    Amibe sikerült belefutni, az kivétel nélkül szoftveres kérdés, és szoftver cserével / upgrade-del / alternatíva kereséssel megoldható - ez ugyanígy jelentkezik és létezik bármely más gyártó Android-os eszköze esetén.

    Androidos rendszert épp azért választ az ember, mert szabadságot biztosít a szoftveres beavatkozások és teljes testreszabhatóság terén, ezért cserébe feláldozva a szoftveres gyártói garanciák (khm!), megkötések és függések lehetőségeit. Utóbbi igényeket a BlackBerry, iPhone ill. Windows 7 hívatott kiszolgálni, nyilvánvalóan nem jelentős anyagi ellentételezésért. Sajnos számomra egyik utóbb említett típus sem megfelelő sem általános használati, sem belakhatósági képesség, sem munkaeszközként való funkcionálás terén, nem vitatom, hogy mindegyik kiváló űrhajó, de nekem mélytengeri bányászdroidra van szükségem.

    Androidos eszköz választásnál szóba jöhet az ár/teljesítmény arány, én magam azért döntöttem a 2x mellett, mert a szolgáltatómnál (Telenor) a nettó 60 ezer Ft-os árért adott képességekkel (nagy felbontás, nagy képernyő, gorilla glass, frissesség) egyetlen más "telefon" sem tudott éppen versenyre kelni. (Megjegyzem, ha lett volna akkor kínálaton ZTE Blade - mint most: nettó 10 ezerért -, akkor azt vettem volna ár/teljesítmény arány miatt - de nem árultak éppen Blade-t.)

Új hozzászólás Aktív témák