Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZX7

    tag

    válasz anzo #4159 üzenetére

    Senki nem mondja sem neked sem másnak, hogy ezt kell megvenni aki nem tud együtt élni az Android ilyen fajta problémáival az ne vegyen se O2X se más milyen androidos kütyüt.

    Azért ez erős csúsztatás, a 2X-nél tapasztalható súlyos problémák (hálózat eldobás, elérhetetlenség, stb.) egyike se tapasztalható tömegesen más androidos telóknál. Többen mondták hogy ezek a jelenségek a telenor hálózatfejlesztése miatt vannak, de ennek ellentmond hogy ma pl. 5 alkalommal kellett ujraindítani, mivel "a hálózat nem elérhető" hibaüzenetet kaptam, és "dobálta" a hálózatot. Nosza megnéztem az eléhető hálózatok listáját (mauális hálózatkeresés), és ott is hálózati hibát kaptam, nem látott egyet sem. Restart megjavította, de 2 perc böngészés után újra lehalt. Eközben mellettem egy wave-en hasított a telenor net.

    Szòval ne próbáljuk már meg úgy beállítani, hogy ezek a problémák az Androidos telók természetes velejárói, és aki nem képes ezeket a fő funkciót érintő problémákat tolerálni az magára vessen, és erre fel kellett volna készülnie mikor megvette a telót.

    [ Szerkesztve ]

    alkalmaz,elhárít,improvizál

Új hozzászólás Aktív témák