Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    Szavam se lenne, ha legalább megpróbálnád a frissítést. De makacskodsz. Pedig ha jól emlékszem, neked kizárólag híváskezelési gondjaid vannak, ami azért van, mert v10b van fent. Tényleg ne haragudj, de magadat szívatod. Főleg bocs, és nem szóltam, ha azóta más gondod is van, de csak emlékszem.
    Továbbra is azt tudom mondani, hogy nem véletlenül jönnek ki frissítések. Jöhetnek velük elő új hibák, de messze nem törvényszerű. Nekem pl. egy sima v10c megoldotta kevés gondomat v10b után (szintén hívásbontáskor jelentkezők) úgy, hogy a baseband maradt mellette 0218. Szóval: de igen, van, akinek megoldotta. És szerintem nem csak nekem (1kérdés+1válasz után eltűnő emberkék, meg ugye vannak akiknek eleve nincs bajuk, ezért sose ismerjük meg őket) :) Az más kérdés, hogy sokan kedvet kapunk kísérletezni és elmerülünk a custom-ok világában. Anno az SE-immel meg az 5800-val is ezt tettem. Az Android-ra eddigi tapasztalataim szerint pedig mégnkább igaz, hogy akkor használod ki igazán, ha mókolod. Tényleg, pont mint a Linux :D
    Omnia i900 gondot pont hallgattam eleget (szaggatás, fagyás...) anno havernál alig megvétel utántól, pedig ő biztos vagyok benne, hogy előtte utánaolvasott. Egy darabig bírta, aztán eladta. De lehet, hogy egyedi hiba volt. (Egyébként a WinMo sem tökéletes, pedig öregebb, mint az Android).
    És nem, nem védem az LG-t, valóban hiba volt így kiadni. De az - épp ezáltal- ismert gondokra kiadott javításokat használni kell. Ennyi. Előbb-utóbb kiforr, de ha mindenki a te hozzáállásoddal élne, nehezen kapna az a szerencsétlen gyártó visszajelzéseket.
    Szoftverfejlesztés 1.óra első mondatai között hallottam anno: nincs tökéletes szoftver, hacsak nem valami primitív "Hello, word!"-szintű dologról beszélünk :D Van viszont lavina-effekt: ha agyon akarod tökéletesíteni, egy határon túl több hibát gyártasz a javítással, mintha el se kezdted volna. El kell találni egy szintet. És ezt nem 1 verzióval fogod elérni. Nem is kettővel. De ülj rá, hogy tökéletes legyen...vagy belesülsz, vagy mire eléred, már kidobhatod, mert a konkurencia addigra a huszonötödik újabbat tolja ki...hibásan, amit majd patch-ekkel javít, és mindenki boldog lesz. Nem kell, hogy tetsszen, de ez így megy.

    Rotate: Köszi :D És igen, ez is igaz, jobb lett...most egy ideig megint tudok jópofát vágni akár az "áááezmárfáj" ügyekhez is :D
    -francbamegintsoklett, leállokmostmár :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák