Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djstavross

    tag

    válasz Skynet258 #4752 üzenetére

    Hát barátom reméljük sikerrel jársz. :) Itt egy kis lista:

    2011-05-28
    „Kezdetben az a problémám volt, hogy telefonálás közben nem tudtam a Telenor menüjében lépkedni, illetve a készüléket nem tudtam letenni. Olvasgattam neten és láttam, hogy másnak is volt vele ilyen problémája és a gyári LG PC Suitos szoftverfrissítés megoldja ezt a problémát. Ez így is lett, frissített a teló v10d-re és már le is tudtam tenni a telót. Azonban a VPN beállításoknál vodafonos beállítások kerültek a telefonba. Azt hittem itt vége a problémás dolgoknak, azonban jött a következő, ami ÚJRA JELENTKEZETT! Nem csörren meg a telefon és nem kapom meg az sms-eket ha hívnak vagy írnak. A másik félnek azt jelzi ki, hogy elérhető vagyok azonban a telefonom meg sem szólal és nem is jelenik meg az értesítés, hogy hívnak vagy hívtak és küldtek nekem sms-t. Számos SMS-t így meg sem kaptam az elmúlt napokban, de még utólag sem. Ráadásul tegnap töltőre tettem a telefonomat és a rokonom úgy szólt rám másik telefonon, hogy ki vagyok kapcsolvan, pedig nem is volt kikapcsolva a mobil. Bementem a Telenorhoz, ahol azt mondták, hogy biztos azért van mert a simkártyám több mint 7-8 éves. Kicserélték egy darabig úgy tűnt, hogy minden szuper, minden oké, de sajnos ma reggel ismét jelentkezett a probléma és megint nem tudtam elérni a telefonomat úgy hogy másik készülékről hívtam és a teló ott volt mellettem. Amiről hívtam az kicsörgött, de a telefon meg sem nyikkant. Kezdeményeztem egy hívást, ami közben a teló kiírta, hogy "USIM betöltése befejeződött" és utána már el tudtam érni magam!”

    2011-05-30
    „Telefonálás után a telefonom újraindult!”

    2011-05-30
    „Ma Angry Birds-eztem, kiléptem és nem volt semmilyen alkalmazásban, zenéhez, filmhez hang, hiába fullra vettem a hangerőt! Bill lezár és feloldás után már jó is volt...háát erre mondom, hogy érdekes, meg a reggeli 1x-eri restartra, meg ma mai seképsehang megfagyásra, miközben állítólag a barátnőm hívott!”

    2011-06-01
    „Viszont este töltés közben még játszottam rajta és enyhe túlzással, de annyira forró volt, hogy nem tudta, hogy hol fogjam meg a készüléket. Viszont ennél a hőmérsékletnél sem fagyott be a készülék, míg tegnapelőtt hasonló körülmények között lefagyott (és akkor nem volt ennyire meleg a teló)!!!”

    2011-06-04
    „restartolgat heti1x-2x, töltés alatt, után megfagy”

    2011-06-07
    Ismét 1x-i USIM probléma, befagyott a töltésjelző, kerestek, de megint nem jelzett a teló, ha hívnak körbel a második kicsengésnél csörren meg a teló, v10c-ről v10d-s vodafonosra frissít.

    v10d uk-t használok körülbelül 1 hónapos a telefon és TELENOR!
    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák