Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    veterán

    LOGOUT blog

    Hát nálam a napokban kezd eljönni a vége - ennyi volt...a napokban az fr17-el is csinálta párszor (nagyon fontos hívást vártam), hogy nem történt semmi hiába hívtak (aki hívott, nála kicsörgött), aztán vagy kaptam sms értesítést vagy nem. Ma ismét vártam egy hívást, mert lett volna egy kis dolgom, mondom felrakom töltőre, mert már majdnem le volt merülve...ránézek egy félóra múlva, hogy hát sötét minden, lefagyott....hát azt hittem földhözb@szom, persze, hogy ekkor kerestek, és aki hívott szintén kicsengett neki, már teljesen hülyének néznek, hogy megbeszélek egy időpontot valakivel, hogy mikor hívjon --> hívkálnak is mint a barom, én meg nem veszem fel...persze, mert nem csörög ez a foscsomó.

    Eladni nem akarom, mert most kit szopassak meg vele, ha visszaviszem és esetleg kicserélik "megjavítják", valószínűleg 100%-osan ugyan ilyen lesz....nem lehet az LG-től az árát visszakérni, én meg odaadom a telót, hogy egyék meg. Aztán veszek egy olyan telefot, amin legalább azért telefonálni lehet.

    Röviden összefoglalva:
    Ez egy olyan telefon, ami telefonálásra nem alkalmas, van wifije netezni ami néha nem akar kapcsolódni, ja és persze van ultrabrutál 8mp fényképezője is, ami nézhetetlen minőségű képeket csinál, ja és természetesen HD képes csak ugye nagyon kevés HD anyagot képes lejátszani/megjeleníteni...stb...valaki mondja már meg, hogy akkor mire lehet használni??? (papírnehezék??)

    Bocs ezért a sok mindenért, de a napokban úgy felnyomta az agyamat ez "telefonként nem működök" fjúcsör, hogy teljesen kiakasztott.

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák