Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cjvt3o

    aktív tag

    válasz tome.jr #5118 üzenetére

    Én viszont mindhárom változatnál ugyanúgy tapasztalom a "ködösséget", persze lehet, hogy van valami leheletnyi különbség a v10c gyárihoz képest, de jobbára elhanyagolható.

    (Ugyanakkor, mint korábban írtam, egy sima auto-levels psp-ben vagy gimp-ben helyrehúzza képet - na persze nem valami professzionális módon, de erre nem is kell számítani egy mobiltelefon esetén, csak épp annyira, amennyire viszont elvárnám az sw-től, összevetve egy optimus one, vagy zte blade ködmentességével, természetesen mindhárom esetben minden auto beállításon.)

    Ez irányú tapasztalatai, tesztjei, ötletei, esetleges patch-ek mod-ok elérhetőségei továbbra is érdekelnének bárki részéről - nekem ez az egy problémám maradt a telóval.

    (Egyébként a felhívhatatlanság / meg-sms-ezhetetlenség vélhetően összefüggésben van a telenorral, mivel mostanában több, más típusú "okos" telefonnál is tapasztalom, és sehol sem következetes, pl. az utóbbi pár napban ismét megsokasodott az ilyen tapasztalat, a megelőző hetekben viszont nem volt - felénk.)

Új hozzászólás Aktív témák