Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz #16820480 #3207 üzenetére

    Ebben igazad van, nálam is volt 28 béla, meg 15 juliska az első bekapcsolás után, de már azért kezdem ráncba szedni. Szép lassan meg lehet csinálni, persze nem azonnal kapsz ilyen esetben egy 100%-os listát, de nekem ez akkora gondot nem jelent.
    Másrészt meg szerintem egyáltalán nem kötelező. Nem adod meg az FB accod, meg csinálsz egy szűz live reget, azt adod meg a telefonnak, és annyi. Illetve az is megeshet, hogy szimplán ki-be kapcsolható lesz, ez igazából nem látszik a videóból, majd élesben kiderül.
    Ismerem őket, Nokián a Nimbuzz-t használtam, szerettem is, de a wp7 megoldása szerintem sokkal jobb. Rábökök a people-re, kikeresem akivel szeretnék kapcsolatot teremteni, aztán ha sürgős felhívom, ha nem, dobok neki egy sms-t, de miután belépek, látom, hogy fentvan FB/Live-on, így akkor inkább ráírok. Szóval érted :)

    Ezt a kontaktlista megosztást én sem értem, hogy mire gondolsz.. :U

    (#3210) Karma:
    Ok, igazad van, de nem egészen erre gondoltam. Mert jogos, kiadták tele hiányossággal, mert szorított az idő, de ami van, az perfektül működik. Legalább is én mióta megvan(másfél hete), nem tapasztaltam semmi problémát. A csakhogy legyen alatt azt értem, hogy beletettek volna mindent, amit akarnak, aztán fele fagy, meg nem rendeltetésszerűen megy, meg hasonlók..

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák