Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz erdoke #5721 üzenetére

    Milyen érzelmek? Kit érdekel, hogy neked tetszik-e vagy sem? Nekem meg bejön, és használom.
    Oké, nem érdekel, hogy ki szabja meg. Ne is nézzük azt akkor. De meg van szabva, ha tetszik, ha nem. Ezt pedig már tavasszal borítékolhattad, így továbbra sem értem, mit kell itt problémázni. Ráadásul nem elöször jöttél ide ezzel.
    Ez pedig egy wp7 topic. Mint ahogy van az asztali win7-nek is. Oda is bemész, elkezded szidni, mellette meg az osx-et isteníteni? Ha nem, kérlek itt se tedd. Ha egyszer megjegyzed, hogy ez, így, neked nem kell, azt értjük, köszönjük. Lapozzunk.

    Az iPhone 5 esetében meg már sokadszor írsz tényként információkat, sokadszor emlegeted, hogy bezeg az.. Mint már mondtam, menjél, akkor vegyél azt, aztán mindenki boldog.

    A frissíreseket meg te hoztad fel. Azt meg ne mond nekem, hogy az androidos telefonok több frissítést(ami érdemi újdonságot is hoz) kaptak/kapnak, mint a wp7 ugyan azon idö alatt. Meg mellesleg én úgy vettem trophy-t, hogy tudtam biztosra, higy kap mangot, androidot venni ilyen szempontból meg erösen zsákbamacska.. Na akkor melyik a jobb?

    Részemröl befejezve. Innentöl szeretnék itt a wp7-röl beszélgetni, azokkal, akiknek van, vagy akarnak, és tetszik is nekik.

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák