Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • erdoke

    titán

    válasz Barthezz2 #5722 üzenetére

    " Innentöl szeretnék itt a wp7-röl beszélgetni, azokkal, akiknek van, vagy akarnak, és tetszik is nekik."
    Nem kértem, hogy beszélgess velem, és a WP7-ről írtam le a véleményemet, ami ON topic a témában. Ha megbocsátod, most nem szaladnék el valami két éves vasat venni csak azért, hogy beszélgetni kegyeskedj velem (ráadásul van is ilyen itthon szűk két éve, és bármikor ráhúzhatnám a Mango-t, ha lenne egy félnormális navi). Inkább lemondok erről a megtiszteltetésről. ;)

    "Ez pedig egy wp7 topic. Mint ahogy van az asztali win7-nek is. Oda is bemész, elkezded szidni, mellette meg az osx-et isteníteni?"
    Látod, pont erről beszéltem. Olyasmit tulajdonítasz nekem, amit nem mondtam, és közben teljes gőzzel tagadod, hogy érzelgősködnél. Mit szidtam? OSX-et viszont életemben nem próbáltam, ám WP7-et több hétig használtam, és több ismerősnek ajánlottam (öcsémnek is van, azt is nyomogtam). És bármilyen elegánsan hagyod figyelmen kívül újra meg újra, én igenis szeretnék ilyet venni az ősszel, de csak ha lesz alá ütős vas! És elfogadtam már rég, hogy WVGA és MSM8255, de ne 4,7"-re tegyék a ratyi felbontást, viszont valaki csináljon egy jó és egyedi tervezésű vasat kb. 4-4,3"-es kijelzővel! Sőt, még a Nokia-MS szövetségtől remélek némi meglepetést, mert mindkettőnek veszettül szüksége lenne rá, hogy ne csak az előbbiekkel ellentétes készülékek jöjjenek ki.

    [ Szerkesztve ]

    A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák