Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz1019

    senior tag

    Sziasztok!

    Még október végén bementem a Nokiához, hogy rakják fel a legfrissebb szoftvert. Beviszem kérdik, hogy mi a baja mondom semmi, csak szeretném ha a frissebb szoftver lenne rajta. Aztán mondja a srác, hogy oké frissítik. Megyek érte, nézem a verziószámot: 31.0.008 pedig ekkor már kint volt a 31.1.101.

    Most december végén megint bemegyek, hogy megint szeretnék frissíteni, megint megkérdi, hogy mi a baja mondom semmi csak szeretném, ha a frissebb lenne rajta. Beviszi a srác a szervizeshez az is kérdi, hogy mi a baj annak is mondom, hogy semmi, csak azt olvastam, hogy a legújabb fw-vel jobban fogja a GPS jelet. Elkezdi a csávó, hogy nincs újabb és, hogy ne is frissítsem mert a warez GPS-em (Garmin) nem fog működni az új fw-vel.

    Akárhol olvastam mindenkinek működik a Garmin a legújabb fw-vel. Na mindegy én nem könyörgök nekik gondom, most, hogy még garis és ingyen kell megcsinálniuk nem igazán akarják. Ha fizetnem kéne érte tuti egyből frissítenék.

    A kérdésem az, hogy meg-e merjem itthon csinálni a frissítést. Olvastam már olyat, hogy volt aki frissített és angol nyelvű lett a telefonja és csak a product kód átírásával lehetett magyarrá "varázsolni" és így ugrott a garancia.

    Tényleg van benne ilyen kockázat?

Új hozzászólás Aktív témák