Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    hi!
    egy másik topicban is feltettem, de most ide is bemásolom egy részét, mert on:

    5800: majdnem tud mindent, ami nekem kéne, de:
    rémít a gombok hiánya -> ha vízszintes helyzetben a böngésző nyitva, vagy pl. a skype chat panele, akkor hogy tudok szöveget bevinni? akkor a virtuális klaviatúra hová kerül? a böngésző elé vagy alá? ezt hogy oldják meg a tapi mobilokon? - nekem ez nagyon fontos szempont lenne a vásárlákor, de egy tesztben sem írta még le senki.... (mivel ez másoknak természetes, de nekünk, akiknek ilyen még nem volt a kezünkben, nem igazán...)
    a másik: office alkalmazás megy már rá?

    és okos telefonnál honnan lehet megtudni, hogy magyar menüs-e? és akkor az oprendszer is magyar? a kettő összefügg? vagy ugyanaz? és ok, hogy meg kell kérdezni a forgalmazótól, de előbb ezt szeretném tudni, hogy a menű nyelve = az os nyelvével? (nem akarok nagyon hülyének tetszeni a telefon másik végén...)

    az elmúlt napokban elovastam vagy 10-en pár telefon tesztet, de ezután sem derültek ki ezek a dolgok. sajnos ez már a teszt íróinak túl természetes..."

    thx! :R

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák