Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stewe780

    őstag

    válasz Nashville #17017 üzenetére

    Az előző hozzászólásodban még azt írtad, hogy megnézted a szoftver verzióját és a legutolsó van rajta. A HR nem butítja vissza a szoftver verzióját, ugyanazt rakja fel, csak kipucolt nullázott formában. Ettől még megnézhetitek az NSU-val, hátha. Az 50-es az utolsó, ha nem független akkor a 40-es, ha meg pannon navis akkor csak a 31-es ami elérhető mostanság.
    Hátööö, sok progiról nincs konkrét tapasztalatom. Én csak az ingyenes, ovi store-ból letölthető alkalmazásokat raktam fel, meg a neten fellelhető olyanokat amik rendesen aláírtak. Ez nagymértékben csökkenti a felrakható programok körét, de az igényeimnek megfelel. Ami a lényeg, hogy 20 proginál több sosem tanyázott még a telefonon, nem is volt semmi gond. Amit felrak mindet az Alkalmazásokba rakja, érdemes kicsit szétdobálni, én a főmenüben létrehoztam játékok meg programok mappát, és akkor nem egy mappában lesz minden, és nem lassulnak be a mappák megnyitásakor.
    Ugye a másik út az programok aláírása utólag saját aláírással, illetve a módosított alapszoftverek felrakása, kipróbálása, ebben majd mások segítenek ha érdekel, nekem még nem volt időm, energiám, igényem, kedvem ehhez.

    Szerintem amúgy az alapfunkciókat kell megnézni. GPS, bluetooth, sms, beszédhang, jack output, wifi, és amit még nem írtam ide, hogy megy-e. Valakinek például a fényképező lámpa ledje volt itt rossz... Szóval ha minden ok akkor kb. a tel is ok. Ez is tud fagyni, ritkán, de elő lehet idézni, azzal még nem érdemes visszavinni, ha gyakran fagy, vagy valami konkrétan nem megy akkor kell visszavinni.

    A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

Új hozzászólás Aktív témák