Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Illető

    tag

    INDAIR: Én pontosan értem a problémádat, korábban én is szívtam ezzel a jelenséggel, de beletörődtem. Úgy tudom (úgy emlékszem), ez egy symbian sajátosság, az S40-es Nokiáknál - a legmodernebb verziónál is - a megszokott módon kezeli a kézbesítési jelentéseket. Külön mappába gyűjti a jelentéseket, kézbesítéskor csak egy értesítési ablak ugrik fel pár másodpercre, nem jelzi új sms-ként (megjegyzem, ez tényleg nem hiányzik), de ha a jelentések mappában megnyitod az adott üzenetet, a kézbesítés valós időpontját látod, míg a késleltetve kézbesített üzeneteknél (ha az első kézbesítés idején nem volt elérhető a telefon) a küldés valós időpontját mutatja. Nem tudom, hogy van-e erre normális megoldás, egy évvel ezelőtt én nem találtam.

    gti16v: Ami azt illeti, tényleg elég vastag. Ha a színes sáv és a hátlap nem lenne, akkor lenne szerintem ideális. Az úgy kb. egy centis vastagság volna. Az alapterülete nem vészes, mert bár nem kicsi, elég jó a kijelzője, it's a deal. Az iphone-tól az egyik fő visszatartó erő a brutális, hat centinél is nagyobb szélessége volt. Zsebben tényleg szuper, simul, lapul, de a fülemhez emelni...bocsánat... mintha egy tábla csokit szorítanék a fülemhez. :)
    A másik zavaró dolog, az a szerencsétlen keret. Úgy megül a kosz mellette, hogy az valami ocsmányság. Ráadásul a kijelző is jobban zsírosodik, cserébe nehezebben tisztítható, mint az üveg. És tudom, pont ezért kell a keret, mert ez műanyag, és ebből adódóan sajnos sérülékeny. Tudom, üveghez csak kapacitív érintésvezérlés társítható, de azért műanyagból is lehetne valami ellenállóbbat használni (például azt az anyagot, amiből a védőfóliák vannak... logikus lenne, nem?) Mert ez így nem túl meggyőző, már most van rajta egy horpadás, továbbá az illesztések is elég ócskák, a felső saroknál már kezd lejönni a keret pedig nem dobálom. Az ipod touchomat egy évig nyúztam, sosem kíméltem különösebben, de az üvege még ma is tökéletesen karcmentes.

    manokaki: A Jelzések/Beállítások menüpontnál találod a Jelzés hangja menüpontot, ott rögtön fel kellene sorolnia minden alkalmas hangfájlt, egybeöntve, függetlenül az elérési utaktól. Nem adatkábeles kapcsolat közben próbálod beállítani? Olyankor ugyanis zárolja a telefon irányából a kártya írását és olvasását.

    Kérdés: mivel két hét alatt még csak kétszer töltöttem, nem tudtam megfigyelni, de mintha találtam volna egy ügyes featúrát: ha már merülőben van az akkumulátor (ilyenkor gondolom vinnyogna is, de azt én kikapcsolom mindig), akkor a nemzeti trikolor gombok közül a középső nem világít használat közben, míg készenléti állapotban, amikor minden sötét, időnként bepulzál, mint az értesítési jelzőfény funkciónál. Meg tudja ezt valaki erősíteni?

    Aki nem kíváncsi, az minek él?

Új hozzászólás Aktív témák