Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MarKoo

    őstag

    válasz divot #4035 üzenetére

    Reménykedjünk. Én most kicsit elbizonytalanodtam. Egyetlen egy utalást sem találtam arra külföldi oldalakon, hogy milyen product codeval engedi felrakni az NSU az új szoftvert. Sőt olyat is olvastam, hogy 6-7 hónapig nem is lesz új firmware, amit pár sorral lentebb meg is cáfoltak. :U Úgyhogy egyelőre feladtam a keresést, sajnos nem tudom megmutatni, hogy mennyit javult a kamera. Talán majd holnap, de csak akkor ha találok magyar nyelvet is tartalmazó szoftvert.

    Viszont lenne két kérdésem:
    1., Amikor le van zárva a telefonotok és feloldjátok a zárat, akkor hányat rezeg/hogyan rezeg.
    2., Egy hozzáértő megerősíthetné hogy mennyire káros a telefon vakujának a PhoneTorch nevezetű program. Röviden és tömören annyit tud, hogy ki/be kapcsolhatjuk a kamera mellett található 2 db LED-et. Az újabb verzióban pedig már az általunk beírt szöveget átalakítja morze jelekké és annak megfelelően villan fel. Nálam speciel elég bugos, de holnap adok linket annak akit érdekel. :)

    Továbbá jó hír, hogy a "multitouch" előbb, vagy utóbb elérhetővé válik a telefonra. Úgy néz ki, hogy néhány külföldi 5800 tulajdonos elég jó úton halad. :) [link]

    Jah és nem rajongok a koponyákért, puszta véletlen, hogy az általam linkelt képeken is koponyák voltak. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák