Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adamsys

    tag

    válasz hulyek #998 üzenetére

    Üdv!

    Nekem is voltak problémáim a WLANnal. Végül nekem a DCHP kikapcsolása (nem a routeren, hanem a telefonban!) és az IP cím kézzel való beállítása oldotta meg ezt. Akinek nem megy, annak mindenképpen javaslom egy próbára.
    Ezt beállítani a rendkívül egyszerűen és gyorsan megközelíthető Menü -> Eszközök -> Beállítások -> Csatlakozás -> H. férési pontok -> [saját hozzáférési pontod neve] -> Opciók -> További beállítások -> IPv4 beállításai menüpontban lehet.
    Javasolt ugyanabból az IP tartományból választani egy manuális címet, ahonnan a DHCP is oszt. Az alapértelmezett átjáró és a DNS szerver címe egy egyszerű wifi konfigurációban a router címe szokott lenni. (Tipp: ha nem ismered az említett paramétereket, nézd meg a számítógéped hálózati beállításainál, hogy neki milyen IP címe van, és mi az átjáró és a DNS szerver címe.)

    Persze ez nem megoldás, de én így legalább működésre tudtam bírni és azóta tökéletesen működik a telefon wifije. :) Meg ugye ez csak ott működik, ahol hozzáférsz ezekhez az infókhoz, egy netkávézóban nem biztos hogy jutnál valamire. :)
    Azért remélem tudtam valamit segíteni.

    Ha már írok akkor íme egy másik hülyeség, amivel nem tudok mit kezdeni: Nokia PC Suite-al megnyitva a Fájlkezelőt (ami valójában a windows intéző), nem találom a Képek mappát a telefon memóriájában, ahol elvileg a fényképeket tárolja a teló. Minden más mappa megvan, csak az nincs. Ha viszont a PC Suite-ból a Képek tárolása pontot választom, minden képet és videót át tudok másolni a gépemre (ez viszont nem mindig kényelmes, hiszen itt nem tudok képenként válogatni, csak az összes képet tudom áthúzni). Szóval hogy is van ez? Valaki tapasztalt már ilyet? :F

    "And now for something completely different!"

Új hozzászólás Aktív témák