Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    Sziasztok!
    Előre is bocs ha volt már téma, sajnos már nagyon régóta nem tudtam benézni ide... :(((
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a gyári jack átalakítók, alkalmasak antennaként is, mint a gyári füles, ill milyen headsetet tudnátok ajánlani a telóhoz?
    Azért kérdezem, mert le szeretném én is cserélni a gyári fülest, mert tényleg nem valami kényelmes alapból se, + ráadásul le is jött már az egyik fülhallgatójáról a szélén a gumigyűrű, (így meg gondolhatjátok h milyen...) de nem tudom, h kb 5000 ft-os katba van-e jobb headset mint a gyári, többet nem akarok szánni rá, mert annyiszor nincs szükségem a fülesre, hogy megérje drágábbat venni.
    A fórum keresőjébe utánakerestem már, látom sokan dicsérik a Sennheiser CX 300-as fülest, biztos jó cucc lehet, :) de nekem inkább (vezetékes) headset, vagy jack átalakító kéne, a rádió és a hívások miatt. :)
    Eddig az AD54-es átalakítót néztem ki, ezt 3800-ért láttam az egyik webáruházban, és abból a szempontból jó is lenne, h vannak rajta vezérlőgombok az mp3 lejátszóhoz,és a híváshoz, de sajna azzal nem vagyok tisztában, hogy a rádió is működik-e vele. :(

    Bármilyen infót előre is köszi! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák