Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hugo85

    aktív tag

    válasz z0d1AK #14769 üzenetére

    És nem vetted észre a kis ikont a térerő alatt, ami azt mutatja, hogy éppen neten lóg a telefon? Vagy az e60-nál még nem volt olyan? Én mindig látom min van csatlakozva a telefon, pedig SmartConnect-et használok priorizált hozzáférési pontokkal, és még úgy sem, hogy megvan a lehetősége rá a gyakorlatban is, még úgy se mászott át itthon soha wifiről. Egyszerűen elképzelni sem bírom, hogy kérdés nélkül hozzáférési pontot váltson a telefon. Egyébként a LiveMessenger szokta azt csinálni, hogy még kilépés után is egy rakás ideig lóg a hálózaton (legyen az mobilnet vagy wifi, mindegy), és ha bontani próbálom (az első pár percben) a hálózati kapcsolatoknál, akkor egyszerűen újracsatlakozik. Bosszantó... (tudom, ne használjak MSN-t :P).

    Egyébként eddig (ha jól érzékeltem) csak Vodás tulajok panaszkodtak erre az észrevétlenül mobilnetre mászásra, lehet ez a Vodás szoftver sajátja?

    Ja igen, ha már itt vagyok kérdezek is. Az animált ikonok a menüben benne vannak minden 220+ szoftverben? Ma nyomogattam MM-ben E51-et (amin volt HelloCarbide és NFS... lol), és azon kívül, hogy konstatáltam, hogy annak rohadtul nem lötyög a billentyűzete úgy, mint az enyémnek (pedig biztos nyúzták eleget vérpistikék), és elrepedve sincs (bár az a szervíz hibája...), észrevettem, hogy a menüben nem statikus, hanem ilyen kifordulós 3D-s ikonok vannak.

    Ez gyári, alapértelmezett? Csak mert baromi ronda és idegesítő volt, illetve az enyémben nincs ilyen (200-as szoft) és ha lehet, nem is szeretnék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák