Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rootkiller

    őstag

    válasz Hugo85 #15949 üzenetére

    "A billentyűzet rezesedés nálam is kezdődik, ez nyilván attól függ, hogy mennyit használod, őszintén szólva a Nokia helyében én ezt nem cserélném garanciában, mert szerintem természetes kopás. Más is kopna, csak ezen a krómozott vackon meglátszik."

    Szerintem nem természetes kopás az, ha 3-4 havonta elkopik rajta a krómozás, és látszik a réz alatta (érdekes most télen valahogy lassabban kopik, úgy látszik az izzadtságom pH-ját nem szeretheti az anyag). Teljesen természetes és elvárt, hogy ezt a Nokia garanciában cseréli, mivel az anyag/kidolgozás minőségének hibájából idő előtt bekövetkezik, ezért a gyártó sara. És továbbá a telefon kategóriájából adódóan nem megengedhető, hogy mondjuk 6-8 hónap használat után a telefonnak egy teljesen kirezesedett navi gombja legyen, ami használat közben zavarja az ember ujját, valamint optikailag szintén elégtelen minőségérzetet kelt, magyarán szólva az jöjjön le a kedves üzleti felhasználónak, hogy mi ez a sz*r, és még garanciában se cserélik, továbbá vásárlók sokasága teljesen jogosan lenne felháborodva.

    "A középső gumigomb kriminális, sőt a kikapcsológomb sem egy akkor vasziszdasz, de ez már egy ideje tudható, használni is kényelmetlen, és miután gyakorlatilag minden funkció szabadon konfigurálható szinte bármelyik gombra, én csak azt nem értem, hogy minek kínzod magad a használatával."

    Tekintve, hogy ezeknek a gomboknak megszabott és logikus funkciója van, nyilván az ember szeretné kihasználni. Szintén a gyártó sara, hogy a legócskább serbliacéllal egyen minőségi szinten lévő gumiból készítették el ezeket a gombokat. Ha teszem azt egy felhasználó rengetegszer használja ezeket a gombokat, mondjuk éjszaka kikapcsolja a telefonját, egy nap háromszor tárgyal, és ezért a kikapcsoló gombbal üzemmódot vált, továbbá különböző helyeken telefonál, ahol más és más a környezeti hangerő, és ezért állítja a hangerőt, továbbá esetleg rádiót vagy zenét hallgat a telefonján (ezek mind rendeltetésszerű használatból adódó kopások), teljesen elfogadhatatlan és jogossan felháborító, hogy rövid idő leforgása alatt nem tudja esetleg ki és bekapcsolni a telefont, vagy esetleg csak nagy erőlködések árán vagy a körme, ill esetleg más eszközök használatával.

    "Ne haragudj, de ez nevetséges összehasonlítás. Kapcsold ki a 3G-t és ne használd egyik fentebb felsorolt szolgáltatást sem, és akkor a sokkal nagyobb, színes kijelzővel szerelt E51 is rögtön bírni fogja 5 napig, sőt ha szinte nem is telefonálsz akár tovább is, ha meg éjszakára offline módba teszed vagy kikapcsolod, akkor meg pláne."

    Tekintve, hogy ezeket a telefonokba nem azért rakják a szolgáltatásokat, hogy ne használja ki az ember, hanem azért, hogy használja, és én is használom, nem fogom se a 3G-t kikapcsolni. Nem a korábbi összehasonlításom a nevetséges, hanem az, hogy telezsúfolják mindenféle szolgáltatással, ami zabálja az akkut, ellenben magát az akkumulátort nem fejlesztik olyan mértékben, hogy ezeket hosszú távon is ki tudja elégíteni.

    Artengo TR 990 Pro

Új hozzászólás Aktív témák