Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dexter68

    addikt

    válasz Magnum_ #7411 üzenetére

    Ööö.. a headset leírásában le van írva. Az enyémet úgy kellett, hogy a headset kikapcsolt állapotából indítottunk, nyomni kellett a bekapcsoló gombot jó sokáig, amíg el nem kezdett állat módra villogni. Na ekkor kellett a telefonnal kerestetni, jól meg is találta, akkor be kellett írni a kódot, ami meglepő módon 0000 volt.

    A továbbiakban idézem a manuált:

    Készülékek párosítása
    Nyissuk meg a párosított eszközök lapját. A párosítás előtt hozzuk létre saját kódunkat (1-16 számjegy), és ezt egyeztessük a másik készülék felhasználójával. A felhasználói kezelőfelülettel nem rendelkező készülékeknek fix kódjuk van. A kódra csak a készülékhez való kapcsolódás első alkalmával van szükség. A párosítás után a kapcsolat már engedélyezhető.
    A párosítás és a kapcsolat engedélyezése a csatlakozást gyorsabbá és könnyebbé teszi, mivel nem kell minden csatlakozáskor elfogadni a párosított készülékek közötti kapcsolatot.
    A távoli SIM-hez való hozzáférés kódjának 16 számjegyűnek kell lennie.
    1. Válasszuk az Opciók > Új párosít. eszköz pontot. A készülék elkezd hatókörön belül található Bluetoothkészülékeket keresni. Ha korábban küldtünk adatokat Bluetooth-on, az előző keresés eredménye látható a kijelzőn. További Bluetooth-készülékek kereséséhez válasszuk a További készülék. lehetőséget.
    2. Válasszuk ki azt a készüléket, amellyel párosítani kívánjuk a telefonunkat, majd írjuk be a kódot. Mindkét készüléken ugyanazt a kódot kell megadni.
    3. Ha azt akarjuk, hogy a két készülék közti kapcsolat automatikus legyen, válasszuk az Igen lehetőséget, illetve ha a kapcsolatot minden alkalommal meg akarjuk erősíteni, válasszuk a Nem lehetőséget.
    Párosítás után a készülék a párosított készülékek oldalára kerül.

    Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

Új hozzászólás Aktív témák