Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gippazoid

    senior tag

    válasz bordi10 #4908 üzenetére

    A MobileIron miért (volt) jó? Elmondom.

    A Microsoft mobiltelós levelezős megoldását (ActiveSync) használva egyetlen teló haza tud vágni a sz.rul működéssel egy komplett MS Exchange levelező szervert. Márpedig a tisztelt telefon gyártók általában csesznek rendesen implementálni a Microsoft-féle ActiveSync megoldást. Le van írva hogyan kellene működnie, hogy jó legyen, nem titkolja a MS, de nem úgy működik. Láttam én ilyet eleget a legdrágább telókon.

    Így aztán rendszeresen előfordul, hogy egyetlen mobil kinyírja a vállalati levelezés harmadát-negyedét-ötödét-felét (amikor a szerver leáll akkor senki sem küld és fogad email-t akinek a postafiókja azon a szerveren van).

    A MobileIron nem ActiveSync-et használ így az a fajta probléma amit a mobilok gyári mail kliense produkál amikor sz.rul van megírva, ennél a szoftvernél nem jelentkezik.

    Nem őszinte a vezérigazgató mosolya, amikor Kis Géza könyvelő mobilja miatt leáll a céges levelezés nagy része és esetleg pont az övé is. Akkor sem őszinte a mosolya, amikor az adminok - időben elkapva a problémát - pont a vezérigazgató telójáról lövik le a céges levelezést, mert a legnagyobb gyártók csúcskategóriás telóiban sincs rendesen leprogramozva az ActiveSync. Ilyenkor a nevezett mobilról el kell távolítani a postafiókot, majd újból felcsatolni. Van, akinél ez heti rendszerességgel ment, de jófej volt az illető felsővezető, mert megértette, hogy mi az oka és már tudta, mit kell tennie, ha értesült a problémáról.

    Elég sokat sz.ptam én ezzel pár éve...

    [ Szerkesztve ]

    Gippazoid Novelties Inc.

Új hozzászólás Aktív témák