Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huoc

    csendes tag

    válasz Exian #3952 üzenetére

    lehet enni zölden, pirosan és a kettő között bármikor. minél fiatalabb, annál "frissebb" az íze, de annál gyengébb. A frissebb ízt nehéz leírni, de olyan "zöldebb", üdébb, levesebb. A legtöbben akkor szüretelik, mikor már repedéses. Én tavaly direkt tettem el csak pirosból és csak zöldből ugyanolyan darált szószt, pár hónap után egészen kis különbség volt csak köztük. Egyébként a jalapeno szól, hogy ő maga mikor akarja, hogy leszedjék, ha felfordítod a termést 90 fokban és lejön, akkor szeretné, ha megennénk :) Arról, hogy pirosan erősebb még annyit, hogy sokak a jalapenot "tömeg" szósznak, meg poppers-nek termesztik, erősről habanero felett kezdhetünk beszélni :) bár ez ízlés dolga.
    Amúgy mivel a hozzászólásod régebbi, valszleg már rég megkóstoltad azóta és minden nagyon gromek :)

Új hozzászólás Aktív témák