Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Safari

    tag

    halihó!
    A telefonon eredeti t-s rom van, nincs hozzányúlva semmi..(igaz, hogy már rá lehet tenni bármit, ami nem ugrasztja meg a knoxot?)
    Több problémám is lenne a telefonnal, ha valaki tudná rá válaszolni azt megköszönném!
    Az első, hogy nem működik az s health nevű program. a lépésszámlálója az jó, de ha mondjuk futni viszem, vagy bicózni, akkor 0km/h val megyek, és 0 km teszek meg. lehet átállítottam valamit, mert letöltöttem az endomondot és azzal sem működött. :(
    A második nagyon bosszantó hiba, hogy sokszor nincs térerő. én városban lakom, de amikor hazamegyek a szüleimhez falura, hát olyan helyeken nincs térerő, ahol máskor más telefonnal símán volt. próbáltam átállítani, hogy egyáltalán ne is keresse a 4g-t, de nem használt. Olvastam még amikor rákerestem erre a problémára régebben, hogy valaki találkozott ilyen problémával, valaki meg nem. Olyan is elő szokott fordulni, hogy például ahol sokáig nincs térerő mondjuk 2-3 óráig(pince helység), azután kimegyek ahol tudom, hogy már kellene egyszerűen nem talál magától hálózatot, kivéve, ha újraindítom.
    A harmadik, hogy azt is olvastam valakiknél a bekapcsoló gomb van benyomódva/lötyög. Nálam a hangerő szabályzója van benyomódva és lötyög. Kezdetektől fogva, csak mindig lusta voltam kihívni csak emiatt a szervizest,de most már elérkeztünk a negyedik ponthoz
    Hogy körülbelül két hónapja, ha a gyári töltőjével töltöm és kicsit megmozgatom, akkor nem tölt, hanem csak rá van dugva, és nem is érzékeli, ha picit megmozgatom az aljzatban a kábelt egyből jó, de ha megint picit hozzáérek megint nem jó.
    Köszönöm a válaszotokat!

Új hozzászólás Aktív témák