Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #67656192

    törölt tag

    válasz manokaki #5076 üzenetére

    Nekem is simán 5ó felett van minden nap. Ha sok a wifi több is összejönne csak idő nincs rá(volt már 8 óra is attól függ, hogy mennyi a telefonálás) .
    Tegnap este 5. 30 kijelző használattal raktam tölteni úgy, hogy 38% volt az akkuban.
    Nem vagyok hajlandó vitatkozni ezért senkivel. Állitsátok be a készüléket rendesen. Ott a pdpro, használjátok én is azt teszem vagy 3 éve, nincs is semmi bajom szoftveresen egyik tellefonnal sem. Ez a gyomlálás után egy kb 10 percet kell rászánni a telefon beállitásora és kb ennyi az egész. Nem fogok ujra leirni mindent, Alpha óta mindig minden topikba leirom legalább 3x. A telefonomon még nem volt kikapcsolva sem a wifi, sem a mobilnet viszont fb-ot nem használok,minden kapcsolati szinkronizálási mentési, jelentési, admin stb-t beállitottam. Sokan akik nem járnak ide fel nyüsziteni 2-3 napos telefonnak tartják, teljes megelégedéssel, örömmel használják akár viz alatt is mert rá van irva és ha rá van írva akkor bizony lehet.
    Kicsit visszafogom a jelenlétet mert az állandó nyavajgás az emberben elindit egy reflexet amiből másik telefon lesz, holott nincs is igazi alternativa s7 után.
    Az s7 hasonlóan a régebbi szifonokhoz egy stabil telefon amit 1x jól be kell állitani akár egy DellOrtot és csak használni kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák