Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • senderdc

    újonc

    Sziasztok!

    Nekem egy "kis" tanácsra lenne szükségem. Nektek az emelt számláló kb mennyit mér naponta? Irodai ülő munkát végzek, minimális aktivitás, délután egy kis edzőterem... Fizikálisan kb napi 10-30 lépcsőzgetésem van (meló, otthon, konditerem) az óra viszont ÁTLAG 200+-ot mér (ma pl 293) az eddigi csúcs 642 emelt volt (aznap kb ha 2 lépcsőt láttam)

    Előzmény: Szeptemberbe kaptam páromtól ajándékba, december közepén teljesen meghalt. Szervizbe cseréltek akkut, alaplapot kijelzőt. Miután vissza kaptam fura volt, hogy a szervizből kifele már jelezte, hogy elértem a napi elemet célt (a limit 10re volt állítva) Azóta "harcolok" a Samsunggal h cseréljék ki, de ők folyamatosan úgy küldik vissza, hogy letesztelték, és szerintük jó (TMX Mobile Solution Szerviz Kft). Szeretném más órával is össze vetni az eredményeket, de egyik ismerősömnek sincs ilyen készüléke.

    Nektek mennyit mér? Akit érdekel annak meg tudom mutatni az óra kezdetektől mért eredményeit a mai napig. Szervizelés előtt napi 15 emelt volt az átlag azóta 200 körüli.

Új hozzászólás Aktív témák