Hirdetés

Aktív témák

  • jozf

    tag

    Tegnap én is csatlakoztam a wave felhasználók körébe :)

    Elsöre tetszik a telefon bár az biztos h a softnak van még hova fejlödni annak elenére h már most is elég nagy tudású alapból is. Nekem pl a böngészöje se jön be annyira. Valahogy tul kicsik a betük ha annyira nagyitok bele h ne keljen oldalirányba scrollozni, ez nekem kicsit zavaró, ugy h a tördelés jól jönne :) Az msn is hiányzik még, de ez majd csak megoldódik. A store-os programok többsége is még használhatatlan, vagy felesleges arról nem is beszélve h a jobbak az angol storon vannak amiket persze alapból nem kinál fel a magyaron, ugyanakkor egy csomó lengyel, francia, kinai nyelvüt meg igen :S Jó lenne egy nyelvi szürö vagy legalább az angol nyelv kötelezövé tétele. Különben igy vicces lesz s tele leszünk távolkeleti meg német, francia stb, nyelvü amugy lehet hasznos de igy használhatatlan programokkal.

    A widget-es része is még érdekes, egyrészt kevés az értelmes widet na meg valahogy alig férni a képenyön.

    A telón még a magyar XXJEE-s rom van, ezt várható h hivatalosan is frisithetö lesz vmi F-esre vagy csak a barkács módszer marad?

    Én föleg a telefonos részt meg a fényképezöt, videót használom a többi meg csak extra igy a kezdeti betegségeivel még most is böven együtt lehet élni. A többivel meg bizzunk a legjobbakban :)

Aktív témák