Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WiLDoR

    tag

    Nah, nyúztam hd játékokkal (GTA3 max grafra húzva, Modern Combat 2 - Black Pegasus, Starbounder) 2 órán át a telót, elég meleg volt már a hátulja a végén, dolgozott a hardware rendesen.
    Sárgulást nem tapasztaltam.
    T-Mobile-os a készülék.
    A 2 óra folyamatos játék alatt 28%-ot csökkent az akku, ami szvsz elmegy kategória.

    Tegnapelött melóban 12 órán át volt nálam, neteztem róla kb. fél órát, használtam gps-t (sygic), telefonáltam kb. 20 percet, meg irtam 2 sms-t. Hazaérve 54%-on volt az akksi.
    Ez még a 67-es firmware, nem az új.
    Tudom, nem túl sok az effektiv aktivitás, de én kb. ennyit használom 1 nap a telót.
    Nálam Wifi, bluetooth, gps ki van kapcsolva, csak ha használom őket, akkor kapcsolom be.

    Szal szerintem egész jó az akkuidő. Ha ezen az új fw-ek csak javítani fognak, akkor részemről meg leszek elégedve a telóval.
    -------------------------
    Update: filmlejátszást még nem teszteltem - majd éjszakás műszakban :P -, de ha 2 másfél órás filmet le lehet vele játszani úgy, hogy nem kell feltenni töltőre, akkor én qrvára meg leszek elégedve a telóval...a laptopom se bír többet ugyanis, még energiatakarékos prociba integrált intel gpu-val sem. Mellesleg elég lol, hogy a telónak a kijelzőmérete alig kisebb, mint a laptopomé...laptop 1360x768, teló 1200valamennyi x 725 asszem.
    Játékok meg olyanok rajta, hogy dobtam 1 hátast, mikor pl. megláttam a Modern Combat 2-őt. Ha pc-n 5 éve ilyen game-k lettek volna, akkor boldogok lettünk volna :Y
    Most meg a kézben cipelt miniszámítógépen elfutnak.

    Jól mondta felettem valaki, ez már több, mint telefon. Ezek már kézben hordható számítógépek. A PC következő lépcsője. A következő lépcső meg majd ez EZ lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák