Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Otisz

    őstag

    válasz no1r #3347 üzenetére

    A droidot nem azért nem szeretem, mert almapárti vagyok. Mindenki azt hiszi, hogy ez így működik, pedig nem! Ha az lennék, soha nem próbálkoznék más készülékekkel.
    A droid legnagyobb hibája, hogy nincs optimalizálva. Tudod melyik készülékeken futott eddig rezzenéstelenül? A Note-on, és a One X-en, de könyörgöm! A One X-nél már 4+1 mag dolgozik!

    3G-től van almás készülékem. Sehol nem volt akkor még a 2 mag, még is mind a mai napig folyamatos rajta a böngészés, a készülék kezelése, nem fagy, nem lassul be.
    Emiatt tartom egy nagyon jó rendszernek, de a lényege, hogy optimalizálva van, és a készülékkel szerves egységet képez. Sajnos a droidnál ez nem megoldható.

    Én nem vagyok az Apple célközönsége, de szeretem ha közel tökéletesen használható egy rendszer. Ezt elvárom. És ezt nyújtja. Engem nem izgatnak a hátterek meg a buherálgatások.
    Felőlem hívhatnák Androidnak, Symbiánnak is, stb.; gyárthatná a Samsung, az LG vagy bárki, ha az jó.

    (#3346) lipido: miért? Itt sokan kitárgyalták már a hibáit (kijelző - nálam nem jelentkezett, de hozzáteszem, hogy más gyártóknál is vannak hasonló hibák, tehát ez nem egyedi, de akkor is -, a három érintésérzékeny billentyű sem egy díjnyertes ötlet. Az anyaghasználat sem csillagos ötös. 4 napi alig használat után körbe kezdett kopni (kifényesedni) a burkolat! Pedig én valóban vigyázok a dolgaimra. Így aki teheti, azonnal vegyen hozzá egy rápattintós tokot, vagy valami hasonlót. A lényeg, hogy állandóan rajta legyen, különben...
    Számomra a bekapcsoló gomb is rossz helyen volt (van akinek pont ez a jó). Az USB fedél sem egy tartós megoldás, ha használja az ember. Márpedig használja, hisz' azért veszi meg. Akkor viszont tölteni is kell (nem is keveset).
    Maga a készülék menüje nem döcög, ellenben ha a képeket szeretnéd megnézni, ott bizony komolyan gondolkodik sokszor másodpercekig, addig meg csak homályosan jeleníti meg.
    Remélem az ICS javít rajta, bár magán az anyagminőségen az sem fog.
    Ezek szerintem nem lennének megengedhetőek egy ilyen volumenűnek kikiáltott készüléknél.

    (OO[IIII][IIII]OO)

Új hozzászólás Aktív témák