Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Magnat

    veterán

    válasz St3ven #2495 üzenetére

    Sztem hibás a szemléletmódod, de majd az idő eldönti. A Fb abból indul ki sztem, h vannak akik valamilyen okból nem akarják a FB messengerét használni (nincsenek rajta, telefonszámon alapuló regisztrációt akarnak használni v bármi más okból). A WA megvételével ebből a tortából is jut nekik egy igen szép szelet. Ha nem fejlesztik, akkor ez a szelet nem lesz nagyobb, mert a konkurencia többet tud (hanghívás). Ha úgy gondolkodnának ahogy te mondod, a WA-t megvenni sem lett volna értelme, kivéve ha megszüntetik, más kérdés, h ha megszüntetnék, lehet h a userek inkább a Viber felé mennének, mint a FB felé.
    Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, mintha mondjuk a Suzuki nem fejlesztené a motorkerékpárjait, mert konkurál az autó üzletággal. Csak akik Suzuki mocival járnak, valszeg előbb ülnek át egy más típusú motorra, mint egy Suzuki autóba.
    Arról nem is beszélve, h a FB-nak megvan az a nagy előnye, h a háttérben használhatja ugyanazt az infrastruktúrát és engine-t a WA-ban, mint a FB Messengerben, tehát jelentős ktg-t takaríthat meg, miközben egy másik szegmenset is lefed.

    ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Új hozzászólás Aktív témák