Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sfandi

    újonc

    Sziasztok! :)
    Azt szeretném megkérdezni,hogy van esetleg valakinek valami jól működő,hasznos tippje,trükkje a Viberrel kapcsolatban?Úgy tudom,hogy van egy trükk,ami után működik rendesen a push.És úgy van,hogy először ki kell kapcsolni a Viberben a pusht aztán a telót is majd vissza telót is.Ezt esetleg ismeri valaki?Ez hogy van teljesen?De bármilyen trükk,tipp jó lenne csak működjön már végre ez.
    Lumia 820-ast használok.És a következő a gondom.
    Valamiért egyáltalán nem küld értesítést se live tile csempén se alkalmazásszalagon sehogy,amikor üzenetem érkezik.Pedig minden beállítást milliószor megnéztem már a telón.Engedélyezve van a háttérben futtatás is.Szóval elvileg minden jó.A push értesítéseket is elfogadtam.
    Mindezek ellenére csak akkor látom,ha új üzenetem érkezik,amikor belépek a beszélgetésbe.Még akkor is legfeljebb csak késve mutatja az új üzenetet,ha belépek az alkalmazás kezdőoldalára.
    Kétszer töröltem is teljesen az alkalmazást a telómról majd újra letöltöttem.Mindkétszer elfogadtam a push értesítéseket a letöltésekkor.Nagyon reménykedtem,de sajnos ez se segített.
    Végre megérkezett a T-mobilnál is a rendszer frissítés.Ehhez is nagy reményeket fűztem,de sajnos ettől se lett jobb.
    A beállítások - értesítések + műveleteken belül ott van a Viber is.Minden beállítást megnéztem ott is.Mindent elfogadtam itt is,elvileg minden jó de még így se értesít.
    Sajnos nekem nincs különbség a wifi és a mobilnet között.Úgyanúgy nem megy ez egyiknél se. (UPC-s a net nálam és a T-mobilnál vagyok)
    Esetleg tapasztalt valaki ilyesmiket wp-al mint én?
    Előre is köszönöm a választ! :)

Új hozzászólás Aktív témák