Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryes

    nagyúr

    válasz DrKapocs #11047 üzenetére

    "rezignált elégedetlen" tökéletesen illik rám, köszi, most már legalább tudom mi a neve. :R
    Ez az egyetlen, amiben igazad van.

    "Nálad a termék nem fizikailag kopott el, hanem erkölcsileg avult el; meguntad."
    Totális melléfogás, egy hét alatt nem un meg az ember egy ilyen telefont. Most is örömet okoz kézbe venni, gyönyörű, gyors, reszponzív, ezeket leírtam korábban is. Innentől amit írtál szimpla okoskodás.

    "Igen is mondjuk ki, hogy ez a telefon nem olcsó (a 150-200 ezres telefonok pedig külön topicot érdemelnének fogyasztói magatartás oldaláról - nevetséges) annak tükrében, hogy 10-20 ezerért (tekintsünk el a 3ezrestől) már vehetsz, funkcionálisan használhatót."
    Azonos tudású telefonokhoz képest hogyne lenne olcsó? Hiszen ezért vettem ezt. Ha ez a telefon ennyiért ezeket tudja, akkor miért kerül a mai napig 2x annyiba egy SGS3, csak egy példát mondtam, amivel kb pariban van.

    "1. Félig kivitelezett töltéskijelzés: Ez ne haragudj, de értelmetlen." Azt minek hívod, hogy a töltés tényét kijelzi, de se nem jelzi, ha 100%-ra töltődött a telefon, se nem állítja le a töltést? Ez volt az első kritikám 3 hete, olvass vissza, át lett beszélve.

    "3. "híváskor fogalmam sincs, hogy a hívás azért szakadt meg, mert a hívott fél foglalt, lefedetlen területen vagyok, vagy éppen újra kell indítanom a telefont, mert elveszítette a kapcsolatot a simkártyával (igen, ez is elő szokott fordulni)" Tövig rágott csont itt a fórumon. Egyszerűen nem tudom megérteni... az a kedves hölgy bizony bemondja magyarul, érhetően: "A hívott szám pillanatnyilag nem elérhető" Ez azt jelenti ki van kapcsolva a másik fél vagy lefedetlen területen van. Nincs foglalt hang: jogos... egyenesen tragédia..."
    Marketinges létedre elég szégyen a funkcionális anafabétizmus, hogy én is írjak már szaxavakat. Telefonáltál már szilveszterkor éjfél után? Amikor telítve van a hálózat és nem kapsz vonalat? Még ma is előfordul, persze nagyon ritka, de ilyenkor semmilyen kedves hölgy nem mond egy árva szót sem, csak annyit ír ki a telefon hívásindítás közben, hogy a hívás megszakadt. Pont mint... Hol is olvastam még ezt mostanában?
    A várakoztatott hívást sem jelzi sehogyan sem. Igen, ez tragédia.

    "4. Égeti a kijelző a kezed: Bizony, melegeszik. Emlékszel az asztali gépekre; azoknak leszedték az oldalát, hogy kapjon hűtést rendesen. 1,7Ghz, 4 mag, 2 giga RAM, stb. Nincs ennyi a céges laptopomban, pedig ott kerepel benne egy ventillátor is... és még az is melegszik. Most is könyv van az ölemben, hogy ne melegítse nemes testrészem. Szóval akkor le az ASUS-sal is?"
    Ez durva csúsztatás. Különböztessük már meg az asztali, aktív hűtést igénylő processzorokat a mobil, ARM archuitektúrától, aminek NEM kell hűtés. Érdekes módon Wajk kernel tweak-je megszünteti a forrósodást, teljesítménycsökkenés nélkül, akkor miért is nem lehet ilyen gyárilag?

    "Ne haragudj a kérdésért, de milyen körülmények között használod a telefonod? Rázkódás, por, elejtés, eső, stb; ilyesmik nem érik? "
    Minden telefonomat gyári állapotban adtam el, karcolás nélkül, nem szoktam leejteni, sem piszkos kézzel használni. Ingzsebben hordom, vagy az asztalon pihen, minden telefonomat hasonló "tortúrának" vetettem alá, évek alatt egy sem produkált még csak hasonló jelenséget sem.
    Mellesleg a hangminőség problémának pont ma jártam utána, Monyos kolléga leírása alapján, és döbbenten tapasztaltam, hogy se a mikrofonnak, se a zajszűrésnek az égvilágon semmi baja, ha leveszem a hátlapot. Tökéletes. Éppenhogy nem szeretnék hátlap nélküli telefont használni, biztos hülye vagyok... Konstrukciós hiba, valamiért a hátlap betesz a mikrofonnak. Nem baj, ez már az új tulaj gondja lesz. ;)
    A kamerát hol szidtam? Éppenhogy dicsértem... Kapufa.
    Ghost touch is az elégedetlenségemből fakad? Kívánom, hogy vegyél egy autót, ami 130km/h-nál az autópályán csinál egy hirtelen jobbra-balra kormánymozdulatot. Majd a kórházban a marketinges elmagyarázza neked, hogy ez teljesen rendben van, csak a hozzáállásod rossz, vagy zsíros volt a szemüveged. ;)

    Bocs, de ezt én sem tudtam rövidebben leírni.

    (#11050) muchacoado: :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák