Hirdetés

  • Két projektorral bővül az Acer Vero család

    ph A lézeres elven működő és 4K felbontást kínáló környezetbarát egység a HL68 családba érkezik.

  • SaGa: Emerald Beyond teszt

    gp A Square Enix üzleti modellt vált: ezentúl csak a hatalmas költségvetésű megajátékokkal foglalkoznak. Talán az utolsó kivételt az Emerald Beyond jelenti, ez a kiismerhetetlenségétől nagyszerű RPG.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Karavik

    veterán

    válasz <Adamsky> #16005 üzenetére

    Jelen mobil trend szerint DrKapocs idézete pont hogy nem illik ide! (kb. 10 évvel ezelőtt megállta volna a helyét). Ha csak közvetlen környeztem veszem alapul (kollégák, barátok, ismerősök) szinte senkinek nincs 5 col alatti telója (talán 1-2 hölgy ismerős kivétel), ezért gyakran meg is kapom haveroktól ezt cikizésből amikor előveszem: "neked még mindig ez a kis gagyi szar van" Szóval fordult a kocka, már a köztudatban inkább a kis teló az égő.

    Trend ide vagy oda ez engem mindig hidegen hagyott. Én hardver orientált vagyok és ha az kedvemre való, akkor az se érdekel, ha azt 5,7 col méretben kapom. Ha csak telefonálásra használnám, akkor elég lenne a legkisebb, legegyszerűbb teló is, de ez nálam ne így van. Amióta a teló megvan egyre kevesebbszer kacsolom be a PC-t, szinte mindent telóról intézek és már így 4.3 col kellemetlenül kicsi a szememnek. Nem beszélve a vizuális élményről játékok közben.

    Nyilván kényelmesebb kisebb teló a zsebben, nem vitás, de esetemben ez nem szempont mert sose adnám fel a vizuális élményt cserébe azért, hogy jobban elférjen a zsebemben. Ebből is látszik, mindenki más szűrőn keresztül látja a világot...és ez így van jól...

    Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

Új hozzászólás Aktív témák