Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz Karavik #19465 üzenetére

    Nem kell használni. Nekem már az is sokat segítene, ha Wakelock Detector-al megnéznéd, mit csinál a telefon nyugalmi állapotban. Vagyis képes-e lemenni deep sleep-be.

    (#19466) ginola
    Magisk-el nem próbáltad? Szvsz. azé a jövő. Nemrég beszereztem egy 8"-as tab-ot (Lenovo P8 a kínai neve), amit már így használok. Systemless a root, így - ha jó az alap rom - akkor a rendszer átmegy a SafetyNet ellenőrzésen. A host file is lehet systemless akárcsak mondjuk a Viper4Android. Mivel systemless, ezért az OTA update-ek sem "vágják haza a bulit" (nem kell pl. a supersu-t újra flash-elni).
    Ha majd (ezen a hétvégén már tuti nem) nekiállok kipróbálni a legújabb / legutolsó rom-ot, akkor azt már biztos ezzel a módszerrel fogom csinálni.

    (#19467) Lordus
    " ... aggódom, hogy úgy járok, mint a mi2s-sel - használhatatlanná válik..." - na, ez a gáz, mikor az ember nem mer nand backup nélkül frissíteni. :(
    Én szeretném azt hinni, hogy csak a Mi2-t kezelte a Xiaomi ilyen mostohán az elmúlt időszakba ...
    Egyébként vajon gondolkoztak-e már azon, hogy adott - régi - készülék Miui-ját / rendszerét már nem kéne fejleszteni, upgrade-elni, hanem csak security patch-ekkel ellátni. Szerintem 10-ből 8 Mi2 tulaj jobban örülne egy up-to-date sec. level-en álló - stabil - Miui 5-nek, mint egy ilyen-olyan Miui 9-nek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák